Uw letselschade advocaat in Tilburg
Bel vrijblijvend: 013 - 799 90 91
Home > Uw letselschadespecialist > Samenwerkingspartners

Samenwerkingpartners

Wij werken samen met verschillende partners en stichtingen die opkomen voor de belangen van slachtoffers van letselschade. Hieronder ziet u welke dat onder andere zijn.

Hartpatiënten Nederland
hartpatientenHartpatiënten Nederland verleent steun aan hartpatiënten met raad en daad door te helpen hun weg te vinden door de door winstdoelstellingen gedomineerde zorg en farmacie. Ze komen op voor de belangen van patiënten.

Stichting Slachtoffers Cosmetisch Artsen
slachtoffers cosmetisch artsenStichting Slachtoffers Cosmetisch Artsen komt op voor de belangen van gedupeerden na onzorgvuldig of verkeerd uitgevoerde borstcorrecties, facelifts of andere cosmetische behandelingen.

Stichting Rijangst
stichting rijangstStichting Rijangst brengt rijangst onder de aandacht en is continu bezig met de ontwikkeling van therapievormen in combinatie met begeleidende rijlessen en biedt een platform voor lotgenoten.

Het Instituut voor Psychotrauma
psycho traumaHet Instituut voor Psychotrauma steunt slachtoffers van ernstig psychisch letsel en kent een netwerk van bijna 70 psychologenpraktijken in heel Nederland.

Wilt u meer weten over deze samenwerkingen? Of wilt u direct een ervaren letselschade advocaat inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor ons spreekuur.