Uw letselschade advocaat in Tilburg
Bel vrijblijvend: 013 - 799 90 91
Home > Verkeersongeval
Verkeersongeval Tilburg

Verkeersongeval verhalen in Tilburg

Heeft u een verkeersongeval gehad in Tilburg of in de omgeving van Tilburg? Het is niet altijd even makkelijk om de aansprakelijkheid vast te stellen. Een ervaren letselschade advocaat in Tilburg van De Letselschade Raetsman kan u daar goed bij helpen. Zelfs als u zelf schuld heeft aan het verkeersongeval of wanneer er geen andere partij is, kan er via de verzekering vaak wel een vergoeding geregeld worden. Een verkeersongeval voorkomt u natuurlijk liever, maar het kan iedereen overkomen.

Whiplash letsel?

letselschade advocaat tilburgBelangrijk is het dan om professionele juridische hulp in te schakelen voor de afwikkeling van de schadezaak. Dit is zeker het geval bij whiplashletsel. De Letselschade Raetsman is in het bijzonder geschoold in alle aspecten van whiplash en hebben als geselecteerd kantoor het convenant met de Whiplash Stichting Nederland ondertekend.

Schade na een ongeluk

Er zijn veel verschillende soorten schade die wij in Tilburg voor u kunnen claimen na een verkeersongeval. Er is onderscheid tussen materiële schades en immateriële schades. U kunt bij de eerste bijvoorbeeld denken aan extra medische kosten, reiskosten of inkomsten die wegvallen. Bij de tweede gaat het om een andere soort vergoed: het smartengeld. Dit smartengeld vergoedt de emotionele schade die een ongeval teweeg heeft gebracht of wellicht nog zal brengen. Wilt u weten welke schadeposten bij u in aanmerking komen voor een vergoeding? Of heeft u direct een specialist nodig op het gebied van letselschade in Tilburg of in de omgeving van Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.