Uw letselschade advocaat in Tilburg
Bel vrijblijvend: 013 - 799 90 91
Home > Verkeersongeval
Verkeersongeval Tilburg

Verkeersongeval verhalen in Tilburg

Heeft u een verkeersongeval gehad in Tilburg of in de omgeving van Tilburg? Het is niet altijd even makkelijk om de aansprakelijkheid vast te stellen. De ervaren letselschade advocaat in Tilburg van De Letselschade Raetsman kan u daar goed bij helpen. Zelfs als u zelf schuld heeft aan het verkeersongeval of wanneer er geen andere partij is, kan er via de verzekering vaak wel een vergoeding geregeld worden. Een verkeersongeval voorkomt u natuurlijk liever, maar het kan iedereen overkomen. Bel gerust naar 013 - 799 90 91 of vul ons contactformulier in.

Whiplash letsel?

letselschade advocaat tilburgBelangrijk is het om professionele juridische hulp in te schakelen voor de afwikkeling van de schadezaak. Dit is zeker het geval bij whiplashletsel. De Letselschade Raetsman is in het bijzonder geschoold in alle aspecten van whiplash en wordt als lid van de ASP aangeraden door de WSN (Whiplash Stichting Nederland).

Schadevergoeding na een auto ongeluk

Er zijn veel verschillende soorten schade die wij in Tilburg voor u kunnen claimen na een verkeersongeval. Er is een onderscheid te maken tussen materiële schades en immateriële schades. U kunt bij de eerste bijvoorbeeld denken aan extra medische kosten, reiskosten of inkomsten die wegvallen. Bij de tweede gaat het om een andere soort vergoeding: het smartengeld. Dit smartengeld vergoedt de emotionele schade die een ongeval teweeg heeft gebracht of wellicht nog zal brengen.

Advocaat bij verkeersongeval

Wij gaan voor u in gesprek met de verzekeraar en zullen er alles aan doen om tot de vergoeding te komen waar u recht op heeft. Het is belangrijk een erkende advocaat bij een verkeersongeval in te schakelen die, mocht het nodig zijn, voor u kan procederen. Wilt u weten welke schadeposten bij u in aanmerking komen voor een vergoeding? Of heeft u direct een specialist nodig op het gebied van letselschade in Tilburg of in de omgeving van Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.