Uw letselschade advocaat in Tilburg
Bel vrijblijvend: 013 - 799 90 91
Home > Verkeersongeval > Whiplash
whiplash ongeval letselschade advocaat Tilburg

Whiplash in Tilburg

Na een verkeersongeval zoals een auto ongeluk lopen veel mensen een whiplash op. Een whiplash is letsel aan de nek of rug en wordt veroorzaakt door een plotselinge en heftige beweging van het hoofd. Een whiplash ook voor bij een treinongeluk, sportincident, achtbaanrit of op een andere manier waarop het lichaam hard geraakt of geschud wordt.

Nekklachten opgelopen na een ongeluk?

Symptomen van een whiplash kunnen zijn: nekpijn, hoofdpijn en pijn in rug en ledematen. Daarnaast kunnen whiplashslachtoffers last hebben van concentratieproblemen, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen en vermoeidheid. Een whiplash kan hersenschade veroorzaken en mag nooit onderschat worden. Heeft u een whiplash opgelopen? Wij helpen u bij deze vorm van letselschade om schade te claimen.

Schadevergoeding whiplash in Tilburg

De schade van een whiplash is na een verkeersongeval moeilijk vast te stellen. Dat komt omdat een whiplash lastig is te diagnosticeren. Schakel daarom bij deze vorm van letselschade altijd een professional in. Wij helpen u om een schadevergoeding te krijgen wanneer u een whiplash heeft gekregen door toedoen van iemand anders. Onze advocaat staat u graag juridisch bij. Samen dienen we snel een schadeclaim in. Wanneer u uw schadevergoeding heeft ontvangen, kunt u verder met revalideren.
Wij helpen u in de regio Tilburg met de volgende schadeposten:

  • Onverzekerde ziektekosten
  • Inkomensverlies
  • Hulp- en verplegingskosten
  • Smartengeld
  • Carrièreschade
  • Verlies van zelfwerkzaamheid in en rondom uw huis
  • Verminderde pensioenopbouw

Whiplash letselschade specialist in Tilburg

De Letselschade Raetsman is al 25 jaar gespecialiseerd in letselschade zaken. Wij zijn werkzaam in Oost- en West-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland en daarbuiten. Onze letselschade advocaat helpt u graag met een schadevergoeding. Wij overleggen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij en mochten we niet tot overeenstemming komen, dan aarzelen wij niet om samen met u de strijd aan te gaan. Bel ons vandaag nog voor een afspraak of vul ons contactformulier in.